Nu de Coronaregels steeds meer versoepelen, willen we in september eindelijk het (vorig jaar al geplande) openlucht optreden organiseren. Dit zal plaats vinden in onze tuin in Lottum. Ik zie er naar uit de nieuwe composities die ik de afgelopen maanden heb geschreven, en oudere mooie en bekende songs,  met jullie te delen. Samen met mijn band ( Bart Rademakers uit Maastricht, Frank Peeters en Werner Lauscher uit België en Ron Coolen uit Neerbeek)  en mijn medevocalisten Helen Nillesen, Suzan Spreeuwenberg en mijn dochter Sophie Titulaer maken we er een sprankelend geheel van.

 

Wij nodigen je uit voor een gezellige muzikale picknick

 

 

Signatune

 

We vinden het erg leuk dat 'Signa Tune '  hun medewerking gaat verlenen. Zij zullen een aantal mooie A-capella nummers ten gehore brengen.

'SignaTune is een jonge, enthousiaste a-cappella groep uit Noord-Limburg en bestaat uit drie zangers en drie zangeressen. Jeroen, Nike, Stefan, Karin, Maaike en Sanne hebben ieder een geheel eigen stijl en muzieksmaak en juist deze gevarieerde samenstelling zorgt voor prachtige meerstemmigheid en een unieke sound. De groep brengt een uitgebreid repertoire van bekende en minder bekende covers in creatieve en verrassende arrangementen, die meestal door Jeroen gemaakt worden. Met SignaTune zijn luisteraars gegarandeerd van een bijzondere middag  vol sfeer en muzikaliteit.'

 

 

 

Heerlijk relaxt op je picknick kleed, lekkere hapjes en een drankje. En dan luister je naar een gevarieerd muziekprogramma. 

 

 

Neem je picknick kleed mee, of een stoeltje en wat lekkers om te eten, óf ............  om het je makkelijk te maken, kun je ook een royale picknicktas bestellen.  Zie hieronder voor de inhoud.

Tevens zijn er drankjes (koffie/thee, bier, wijn en fris) te koop tegen schappelijke prijzen. Wij vragen geen entree, maar een vrijwillige bijdrage om onze muzikanten en vocalisten enigermate in hun gemaakte onkosten tegemoet te komen.

In verband met de planning stellen wij het op prijs als je je z.s.m. aanmeldt. 

Bestel voordelig een goed gevulde picknick tas voor 2 personen 

voor slechts € 20.00

 

Inhoud:

verse jus d'orange

bakje vers fruitsalade

gemengde nootjes

2 chocolade reepjes

koffie of thee

glas wijn of prosecco

2 luxe sandwiches p.p. naar keuze *

* Sandwich gerookte kip met taugé en mosterdmayonaise

* Sandwich oude kaas met mosterd-dille saus, walnoten en alfalfa

* Sandwich met huisgemaakte tonijnsalade

* Sandwich met carpaccio, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas

Bestellen kan t/m 20 september.

Uiteraard kun je deze picknick tas ook voor 1 persoon bestellen voor € 10.00

Stuur even een berichtje via "contact" of een mail naar getitulaer@live.nl om je picknick tas te reserveren. Vergeet niet door te geven welke sandwich je voorkeur heeft.