Interpretatielessen voor gevorderden

Na het beëindigen van mijn werkzaamheden als hoofdvakdocent interpretatie aan de jazzafdeling van de conservatoria van Amsterdam, Utrecht en Zwolle, geef ik thuis individueel zangles aan gemotiveerde en al gevorderde leerlingen. Naast deze individuele lessen, begeleid ik mensen bij cd-opnames en coach ik close-harmony groepen. Uit de samenwerking van leerlingen onderling, zijn diverse a capella groepen of close-harmony initiatieven ontstaan.

Nadat mij jarenlang als docent de gelegenheid is geboden, een bijdrage te leveren aan het succesvol opstarten van vaak indrukwekkende internationale carrière’s (Caro Emerald, Wouter Hamel, Roger Cicero, Lena Kovacevic, Desray, Mara Sophie, Lydia van Dam en vele anderen), geniet ik nu, van het werken met de grote verscheidenheid van talenten uit de regio. Voor die vocalisten die graag een impressie krijgen van hun mogelijkheden, wordt een gratis proefles aangeboden.

 

 

In het voorjaar van 2020 start ik met het geven van tweedaagse zangworkshops voor 2 tot 4 personen.  Deze intensieve workshops zijn bedoeld voor gevorderde vocalisten en voor conservatoriumstudenten. Naast de training is er ook tijd voor gezellige ontspanning, gezamenlijke maaltijden en er is een afsluitend optreden. 

De eerste workshops staan gepland  in februari , april en mei 2020..

Overnachting , maaltijden en dranken zijn inclusief.

Heb je interesse kijk dan even verder onder de kop " Nieuw"