mijn tweede

tuinconcert

met picknick

4 september 2022

14.00 - 17.00 uur

 

Na het succes van vorig jaar móet er een vervolg komen. Een middag met herkenbare muziek van de legendarische Elton John en Billy Joel. De muzikale begeleiding is van Paul Poulissen Sr. (piano) uit Hilversum en Marcel Jansen (gitaar) uit Waldfeucht, Duitsland. 

The ultimate tribute to Elton John & Billy Joel

 

Stel je voor.... een heerlijke zonnige dag, geweldige muziek, een drankje onder handbereik, en voor de rest, lekker relaxen...

 

 

Neem je picknick kleed mee, of een stoeltje en wat lekkers om te eten, óf ...  om het je makkelijk te maken, kun je ook een royale picknicktas bestellen.  Zie hieronder voor de inhoud.

Tevens zijn er drankjes (koffie/thee, bier, wijn en fris) te koop tegen schappelijke prijzen. Wij vragen geen entree, maar een vrijwillige bijdrage om onze muzikanten enigermate in hun gemaakte onkosten tegemoet te komen.

 

In verband met de planning stellen wij het op prijs als je je z.s.m. aanmeldt via "contact" of mail naar getitulaer@live.nl

Bestel voordelig een goed gevulde picknick tas 

voor slechts € 12.50 pp. 

Inhoud:

bakje vers fruit salade

gemengde nootjes

chocolade reepje

koffie of thee

glas wijn of verse jus d'orange

2 luxe sandwiches p.p. naar keuze *

* Sandwich met carpaccio, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas

* Sandwich oude kaas met mosterd-dille saus, walnoten en alfalfa

* Sandwich met huisgemaakte tonijnsalade

* Sandwich gerookte kip met taugé en mosterdmayonaise

 

Bestellen kan t/m 28 augustus. 

Stuur even een berichtje via "contact" of een mail naar getitulaer@live.nl om je picknick tas te reserveren. Vergeet niet door te geven welke sandwich je voorkeur heeft. Graag vooraf betalen op rekening nummer: NL59 INGB 0004 1765 54. 

 

 

Parkeren kan bij onze omliggende buren, herkenbaar aan een P aanduiding . 

We zijn erg blij met de aanmelding van heel veel belangstellenden. Mogelijk is er bij de naaste buren geen plaats meer om te parkeren. Het is echter ook mogelijk om bij de Houthuizer molen (ook Grubbenvorsterweg) te parkeren. Daar zijn twee kleine parkeerterreintjes. Dit is slechts 5 min. lopen.